€40 ανά διανυκτέρευση
€40 ανά διανυκτέρευση
BB Stella, Florence, Italy

BB Stella

Florence (Firenze), Italy - Via Lungo Stella 31/4
4.6   

Διαβάστε 1 κριτική

 • Ακατάλληλα καθαρό
 • Εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον
 • Φανταστική εξυπηρέτηση
Γράψτε μια κριτική

Η πιο πρόσφατη κριτική

Dear Paula ! ... As I said , everithing was excellent, only the access was a bit problematic due to fals street name on te internet page. I neved could find your haus if the Italian people is not extremely nice and helpfull. Many thanks

Περιγραφή - Bed and Breakfast

Very nice B & B, στην καρδιά της όμορφης Τοσκάνης, σε ένα παλιό κτίριο αναδιαρθρώθηκε το 2007, κατά μήκος του χειμάρρου που διαφάνειες αργά.
Το κτίριο για το ζωικό άλευρο 1600 και διατηρεί την αρχική του δομή, με εσωτερικά με ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα τείχη. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και φωτεινά, όλα με μπάνιο και τηλεόραση. Υπάρχει εξοπλισμένα κήπο όπου να μείνετε σε πλήρες φορτίο χαλαρώσετε. Φυλασσόμενος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Φλωρεντία είναι μόλις 25 χλμ., και 10 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Pistoia. Κοντά σε μαγαζιά, μπαρ και εστιατόρια, καθώς και στις μεγάλες δημόσιες κολύμπι pool. Its' δυνατόν να έχουμε δείπνο στη δομή με τους άνδρες μόνο ιταλική πίτσα και ποτά σε 10, 00 ευρώ σε άτομο. Σιδηροδρομικός σταθμός στα 3 χλμ, το αεροδρόμιο σε 25 χιλιόμετρα, το λεωφορείο 100 mt.

Charming B & B, στην καρδιά της όμορφης Τοσκάνης, σε ένα παλιό νερόμυλο ανακαινισμένο το 2007, κατά μήκος ενός ποταμάκι που ρέει lentamente. Ledificio που χρονολογείται από το 1600 και διατηρεί την αρχική του δομή, με τον εσωτερικό με υψηλές οροφές και τοίχους πάχους. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και φωτεινά, όλα με μπάνιο και τηλεόραση.
C κήπο για να ξεκουραστείτε σε πλήρη χαλάρωση. Ιδιωτικό πάρκινγκ ospiti. Dista φυλάσσεται στη διάθεση μόνο 25 χλμ. από τη Φλωρεντία και 10 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Pistoia. Κοντά σε μαγαζιά, μπαρ και εστιατόρια, καθώς και η μεγάλη πισίνα pubblica. E μπορεί να δειπνήσετε στη δομή του μενού με μόνο Πίτσα και ποτά σε 10, 00 ευρώ ανά άτομο.
Σιδηροδρομικός σταθμός 3 χλμ., στο αεροδρόμιο 25 χιλιόμετρα, το λεωφορείο 100 mt.

B & B πολύ ωραία στην καρδιά της όμορφης Τοσκάνη, κλίνκερ σε ένα παλιό κτίριο ανακαινίστηκε το 2007, καθώς και ένα ρεύμα ότι αργά ολίσθησης. Το κτίριο ri clinker στα 1600 και διατηρεί την αρχική του δομή, με intrieur με ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα τείχη. Όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα και φωτεινά, με μπάνιο και τηλεόραση. Υπάρχει ένα κήπο ευφυολογία o παραμένουν βαρύνουν εξ ολοκλήρου dtendent. Gard ιδιωτικού σταθμού. Φλωρεντίας, είναι μόνο 25 kilomtres και 10 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Pistoia. PRS μαγαζιά, μπαρ και εστιατόρια, και τα μεγάλα δημόσια πισίνα. Ήταν δυνατόν να είναι Δείπνο στη διάρθρωση των ανδρών με την ιταλική πίτσα και πίνουν μόνο 10, 00 ευρώ το ένα πρόσωπο. Σταθμός 3 kilomtres, aroport 25 χιλιομέτρων, το λεωφορείο 100 mt

 • BB Stella, Florence, Italy, Italy διανυκτερεύσεις και ξενοδοχεία
 • BB Stella, Florence, Italy, Οικονομικές διακοπές σε Florence
Το διάστημα
 • Τύπος ιδιοκτησίας: Bed and Breakfast
 • Bed and breakfast δωμάτια / μονάδες: 8
 • Ετος κατασκευής: 1600
 • Ανακαινισμένο: 2007
 • Δημόσια ταξινόμηση: 3
Bed and breakfast καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: €40

Albert2 Albert3 Appartament Για 7ο Double Single Πρότυπο Τρίκλινο
 • Έλεγχος μετά: 11:00pm
 • Ελέγξτε ξανά: 11:00am

Bed and breakfast ανεσεις

Ενοικίαση ποδηλάτων Πρωινό συμπεριλαμβάνεται Παιδιά επιτρέπεται Gardens Open 24 Ώρες Parking (δωρεάν) Εστιατόριο επί τόπου Η υπηρεσία δωματίου Το κάπνισμα επιτρέπεται

Παροχές δωματίων

Κάθε δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό, κήπο.

Όλα τα δωμάτια με μπάνιο και τηλεόραση.

Ένα διαμερίσματα αλλά whitout κουζίνα.

Καφετιέρα / τσαγιέρα Φαξ υπηρεσία Ευκολίες Ιδιωτικό λουτρό Χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο καπνίζοντες δωμάτια Τηλεόραση Τηλεόρασης (καλωδιακή / δορυφορική)


Γειτονιά
Σημεία ενδιαφέροντος
 • Κέντρο της Φλωρεντίας 20 km
 • Αεροδρόμιο 20 χιλιόμετρα
 • 25 χιλιόμετρα Λούκκα
 • Bus 50
 • Pisa 45 km
 • Σταθμός 3 km
 • Σιένα 90 km
 • Pistoia κέντρο 3 χιλιόμετρα

Φαγητό και ποτό
Φαγητό στο σπίτι

Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

€40 - 90 ανά διανυκτέρευση

Μια επιπλέον κατάθεση μπορεί να ζητηθεί πριν από την άφιξη. Αν ναι, θα επικοινωνήσετε απευθείας μαζί σας αφού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

Πιστωτικές κάρτες: Δεν έγινε αποδεκτή στη θέση

Διαθέσιμες εκπτώσεις

Περισσότερες νύχτες χαμηλές τιμές

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι πληρωμές κράτησης δεν επιστρέφονται.

cancell κάνετε την κράτηση 7η ημέρα πριν από την καθορισμένη ημερομηνία.

Τοποθεσία - Bed and Breakfast

Via Lungo Stella 31/4
Florence (Firenze)
Firenze, Provincia di Firenze
Toscana (Tuscany)
Italy  51100

Γεωγραφικό πλάτος: 43.89066, Γεωγραφικό μήκος: 10.9062

Πώς να πάτε εκεί

Κοντά στην Φλωρεντία, whinch είναι μόνο 20 λεπτά, σε μια πολύ παλιά πόλη, με το μουσείο, τα μνημεία και πολλά καταστήματα, εστιατόρια κ.α.
Για να καταλήξει: στην έξοδο του Pstoia, στρίψτε δεξιά και από το δικαίωμα να πάει στο "Casalguidi" . 3 χλμ. και θα βρείτε "Ponte Στέλλα", εδώ μπορείτε alk για "Cioni της οικογένειας".

Δεν λεωφορείο 18 από Pistoia.
Φλωρεντία αεροδρόμιο 20 χιλιόμετρα.

Κοντινότερο αεροδρόμιο: Φλωρεντία.