EuropesBedandBreakfast.com - pentru a ajuta la creșterea vânzărilor de pensiuni sau hoteluri de tip boutique

Avem instrumentele și serviciile definitive de care aveți nevoie pentru a câștiga în 2021! Ca parteneri, nu reușim decât atunci când câștigi și vrem să câștigi mare. Acum este momentul în care să vă planificați pentru viitor și pentru o creștere reînnoită. Este momentul să vă evaluați strategia competitivă și să reduceți costurile acolo unde este posibil. Te pregătești pentru o revenire mare sau redeschidere? Sau, poate, doriți să susțineți creșterea pe care ați obținut-o deja în ultimii ani.

cum să crești vânzările la hotelul B & B

Nou pentru 2021! Vă oferim aceste oferte inegalabile pentru dvs., partenerii noștri de cazare și hotel.

Iată ce trebuie să faci chiar acum. Europes Bed and Breakfast (Instant World Booking) lucrează îndeaproape cu pensiuni și hoteluri pentru a dezvolta strategii de creștere și acțiuni specifice care îți vor crește imediat marja de profit. Evaluează serviciile externe curente pentru care plătești, în special serviciile de rezervare online și software. Știți că multe agenții de turism online (OTA) și furnizorii de software au crescut drastic prețurile în ultimii ani. Și nu țin cont de locația dvs. sau de situația particulară. Dar acum am intrat într-o altă perioadă. La Instant World Booking, unul dintre motto-urile noastre din ultimele 2 decenii a fost că „Tehnologia ar trebui să vă reducă întotdeauna costurile”. Deci, iată ce vă vom oferi:

Rezervarea motoarelor

1.  Motor de rezervare GRATUIT
rezervare gratuită a motorului pensiuni și mic dejun

Perfect pentru site-ul dvs., social media și multe altele.

Aceasta nu este versiunea tipică gratuită oferită de unele companii. Acesta este serviciul nostru complet, motorul de rezervare, complet gratuit pentru dvs. Nu așteptați! Această ofertă este disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp.

IWBmob Booking Engine funcționează mai bine pe dispozitivele mobile și este ușor pentru utilizatori. Și, procesarea plăților și depozitele sunt posibile. Creșteți imediat rentabilitatea site-ului dvs. web.

Aflați mai multe

2.  Facebook "Rezerva acum"
publicitate pentru pensiuni și pensiuni

Practic necesar pentru fiecare afacere de cazare și cazare: butonul Facebook „Rezervați acum”.

Fără asta, renunți la unul dintre cele mai importante canale pentru rezervările directe. Odată cu aceasta, rezervele și marja de profit cresc instantaneu. Vom seta acest lucru fără costuri, de obicei în doar câteva ore.

Aveți nevoie de asistență pentru crearea sau gestionarea corectă a contului dvs. de Facebook? Vă putem ajuta cu gestionarea paginii dvs., în avantajul dvs.

Contactează-ne

Proprietatea și managementul canalului

3.  Două luni GRATUIT
cum să crești vânzările la hotelul B & B

Obțineți 2 luni gratis când achiziționați cel puțin 2 luni de IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk este sistemul nostru de recepție (PMS) pentru pensiuni și hoteluri de toate tipurile. Cu un preț semnificativ mai ieftin decât software-ul concurent, acum puteți obține un serviciu gratuit de 2 luni cu achiziția.

Incearca-l! IWBFrontDesk are acum caracteristicile pe care le doriți și instrumentele de care aveți nevoie pentru a gestiona fiecare aspect al operațiunilor proprietății dvs. Este interfață simplă și curată este intuitiv de utilizat. IWBFrontDesk se integrează perfect cu IWBmob Booking Engine și cu unii dintre cei mai populari manageri de canale.

Incepe

4.  Calendar gratuit PMS Lite
cum să crești vânzările la hotelul B & B

Sistemul nostru calendaristic (PMS Lite) este gratuit pentru dvs.. În plus, acum se conectează gratuit la Channel Manager.

La Europes Bed and Breakfast, interfața noastră calendaristică este renumită pentru că este foarte ușoară, dar extrem de puternică, pentru pensiuni și proprietăți hoteliere. Mai bine, puteți utiliza interfața pentru a vă conecta și sincroniza toate site-urile dvs. de rezervare externe cu MyAllocator (abonament necesar). MyAllocator este unul dintre principalii manageri de canale din lume. Putem iniția configurarea contului MyAllocator. Iar avantajele utilizării interfeței noastre PMS Lite sunt numeroase. Nu vă faceți griji pentru codurile de eroare MyAllocator complexe sau pentru eșecurile canalului. IWB se ocupă de asta.

Incepe

Marketing online și social media

5.  Dezvoltare de site-uri web
recepție sistem de pensiune

Ai nevoie de un site web nou. Spune-ti pretul!

Cercetările arată că mai mult de 58% din site-urile de pensiuni și hoteluri sunt depășite, sau cel puțin 4 ani. Călătorii petrec, în medie, 29,8 minute vizionând site-ul unui B&B înainte de a face rezervarea. Și, 77% dintre vizitatori sunt influențați foarte mult de calitatea designului site-urilor web.

Prin urmare, hotelurile de pensiuni trebuie să ofere o experiență superioară a site-ului; unul care apucă și păstrează atenția călătorilor.

Vom dezvolta un site web de vârf personalizat pentru pensiune sau hotel.

Iată cea mai bună parte: Vă numiți propriul preț! Nu aștepta. Acesta este momentul optim pentru a intensifica expunerea dvs. de marketing cu un nou site web. Verificați prețurile, apoi contactați-ne.

Contactează-ne

6.  Social Media de marketing
rezervare gratuită a motorului pensiuni și mic dejun

Construiți o prezență de comandă pe Facebook și Instagram.

Cercetările arată că 60% dintre marketerii de călătorii consideră Facebook și Instagram ca fiind cele mai eficiente canale pentru vizarea noilor audiențe. De fapt, 84% din milenii spun că este posibil să-și planifice propria călătorie pe baza postărilor pe altcineva din social media. Acesta este cu siguranță un domeniu în care trebuie să participați.

Marketingul în social media nu se rezumă doar la postare. Aveți nevoie de conținut și text curat. Și, țintirea și interacțiunea sunt imperative.

Permiteți-ne să vă evaluăm prezența pe social media și să oferim recomandări gratuite. De asemenea, vă vom gestiona postarea și marketingul pe rețelele de socializare, la cererea dvs. Lucrăm întotdeauna în bugetul dvs., garantat.

Contactează-ne

7.  Producție video
cum să crești vânzările la hotelul B & B

Jumătate de preț! Obțineți un videoclip promoțional pentru pensiunea dvs. sau pentru hotel astăzi.

Videoclipul crește implicarea clienților și poate duce la o creștere mai rapidă a veniturilor cu 50%. De asemenea, poate crește rezervările cu 80% de pe site-urile hotelului B&B. Producem videoclipuri la prețuri accesibile despre hotelul dvs.

Ai nevoie de mai convingător? Obțineți setul complet de statistici și consultați demonstrațiile noastre. Da, puteți cheltui mai mult, dar de ce?

Aflați mai multe

Mai multe servicii